Genvejsmenu:
S - Indhold
1 - Forside
2 - Nyheder
3 - Oversigt
4 - Søg

Sygemelding af EGU-elev

Sygedagpengeregler og procedure

Elever:

Har ret til løn under sygdom uanset hvor få dage, de har været ansat.  

Private arbejdsgivere:

Skal udbetale løn (efter overenskomsten) de første 3 uger af en sygdomsperiode, hvis eleven har været ansat i 74 timer inden for 8 uger. (Efter de 3 uger kan arbejdsgiveren få refusion).

Hvis ansættelsesperioden har været kortere end det, skal eleven have sygedagpenge fra kommunen fra første dag. (Det er arbejdsgiverens eget ansvar at søge om sygedagpengene).

Offentlige arbejdsgivere:

Vi skal sende en mail om sygemeldingen til Lønkontor/KMD – så klarer de resten i forhold til at søge refusion og kontere den ind på EGU’s budget.   Vi har besluttet, at det betragtes som en langtidssygemelding, når der er gået 3 uger.

Delvist sygemeldt:

Hvis det ”udvikler” sig til en delvis sygemelding gives besked til Lønhuset. De ændrer elevens status fra fuldtidssygemeldt til delvist sygemeldt og skal så have at vide, hvor mange timer eleven er syg fra uge til uge – da det er det timeantal, EGU i så fald skal have refusion for.  

UU-Nordvestjylland  •  Nørreport-Centret  •  Nørregade 60 2.tv  •  7500 Holstebro  •  Tlf. 9664 3040  •  Mail uunvj@uunvj.dk