Genvejsmenu:
S - Indhold
1 - Forside
2 - Nyheder
3 - Oversigt
4 - Søg

Ungdomsuddannelserne 2017

10.11.16

Kategori: Andet, Skolen, Unge

 

- uddannelseshæfterne er nu på gaden!

Hæftet "Ungdomsuddannelserne 2017" er nu udkommet og uddeles til alle elever i 8., 9. og 10. klasse i Holstebro, Lemvig og Struer kommuner.

I dette hæfte kan elever og forældre få overblik over uddannelsesmulighederne efter 9. og 10. klasse samt få en nærmere præsentation af uddannelsesstederne i lokalområdet.

Et sæt hæfter stilles til rådighed for efterskolerne i Holstebro, Lemvig og Struer kommuner, ligesom de er tilgængelige for en bredere skare gennem Biblioteker, Jobcentre, Borgerservice, UU Nordvestjylland m.m.

Hæfterne er blevet til i et regionalt samarbejde, og dækker uddannelsesstederne i Region Midtjylland. Region Midt er i denne sammenhæng inddelt i 3 områder, hvor der er udgivet hæfter og materialer for hver af de 3 områder.

Én redaktionsgruppe bestående af repræsentanter fra de forskellige uddannelsesretninger og UU-centrene har stået for det redaktionelle med Hanne Paustian Tind som koordinator.

Det samlede oplag er på 24.000 hæfter og finansieres af Ungdomsuddannelserne og UU-centrene i fællesskab.

Der er udarbejdet tilhørende forældrefoldere samt plakater over "Åbent hus" arrangementer på uddannelsesstederne.

Du kan se materialerne fra alle 3 delområder på siden her.

Det lokale hæfte dækkende Lemvig, Struer, Holstebro, Ringkøbing-Skjern, Herning, Ikast-Brande, Viborg og Skive kommuner kan ses ved at klikke på billedet herunder.

                                

UU-Nordvestjylland  •  Nørreport-Centret  •  Nørregade 60 2.tv  •  7500 Holstebro  •  Tlf. 9664 3040  •  Mail uunvj@uunvj.dk