Genvejsmenu:
S - Indhold
1 - Forside
2 - Nyheder
3 - Oversigt
4 - Søg

Hvem er rollemodellerne?

Læs mere om rollemodellerne i galleriet herunder:

Günes Akbina

Stilling: Læser til Socialrådgiver.

Alder: Født i 1990.

”Man skal tro på sig selv!”

Jeg er født og opvokset i Danmark, men jeg er oprindeligt kurder fra Tyrkiet. I mit forløb på folkeskolen, besluttede skolen at jeg skulle have specialundervisning i dansk. Så jeg fik ekstra undervisning i dansk fra 4. klasse til 7. klasse. Efter 9. klasse tog jeg direkte videre på HHX, og blev færdig i 2009.

Jeg kommer fra Holstebro, hvor der er begrænsede uddannelsesmuligheder. Min drøm var, at læse psykologi på Ålborg universitet, men dette kunne ikke lade sig gøre, da jeg ikke havde mulighed for at flytte hjemmefra, derfor var jeg tvunget til at vælge min 2. uddannelsesprioritet. Hvilket resulterede i Socialrådgiveruddannelsen. Jeg er meget glad for min beslutning den dag i dag, og jeg har lært, at: ”Din 2. prioritet kan være ligeså god som din 1. prioritet!”.

Mit budskab til andre unge er, at man skal tro på sig selv! Man skal tro på at man godt kan, og man skal være en mønsterbryder. Der er ingen begrænsninger for hvad du kan opnå, så længe du selv har viljen til det.

UU-Nordvestjylland  •  Nørreport-Centret  •  Nørregade 60 2.tv  •  7500 Holstebro  •  Tlf. 9664 3040  •  Mail uunvj@uunvj.dk